måndag 25 september 2017

2-åringen

  Älskade Tindra Elisabeth Andersdotter


En underbar liten typ som funnits hos oss i två hela jordsnurr! Glädjen och busigheten i våra liv. Har lika nära till skratt som till tårar. En ljuvlig typ att ha att göras med på många sätt och vis men också helt naturligt väldigt nervpåfrestande och tålamodsprövande. Är både lite bekväm och lat av sig, varför liksom anstränga sig och äta eller klä på/av sig då någon annan kan göra det?!?? Älskar böcker och sånger, tycker om att vara ute och rutscha, leka i sandlådan och ströva på kring gården. Äter det mesta som inte innehåller mjölkprotein, inget sött och bulligt ännu. Överraskar och förvånar oss med nya ord och uttryck varje dag, härmar och upprepar mycket. Tycker att traktorer och kaniner är det bästa som finns. Sover från ca.21 till ca.8 med 1-3 vaknande per natt, sover dagssömn 13.30-15.30. Trivs som en fisk i vattnet, både i simhallen och i badkaret. Är liten, vigulant och smidig. Kommer sig överallt. Tycker om Freddi och busar lite väl mycket med honom ibland. Har på den senaste tiden blivit väldigt mån om lillasyster och att hon skall ha det bra.
Kan inte förstå eller greppa att vi redan har haft den enorma lyckan, glädjen och turen att få vara föräldrar till en sådan liten fin tjej i två år. Att just hon kom till just oss då för två år sen!



P.S Klicketiklicka in er HÄR och kolla vilken liten puttenutt hon var för ett år sedan (Tuvali använder den där pyjamasen nu!)

2 kommentarer:

  1. Grattis till 2-åringen !!!
    Här firade vi åxå en 2-åring igår, han e åxå född den 25.9 !!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Va skoj :) 2 år är en härlig ålder!

      Radera