onsdag 26 februari 2014

Staketet

Vi byggde ju en gång ett staket. Eller vi och vi, eh maken byggde ju ett staket. Jag målade, lite. Nu har vi haft det upp en stund och jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Det blev fint och passar riktigt bra runt vårt lilla hus.
 


Det var ju främst för att vi skulle ha en rasthage åt vår lilla marodör. Att det blev så himla fint är ju bara en stor bonus :)
Ännu är det dock inte riktigt klart och funktionsdugligt. Stora mellanrum mellan staketet och marken gör att det är lätt att rymma. Måste tätas till med...något??
Plus att gallret som vi satte längst bort inte är fäst varken i trädet eller huset. Bara att putta undan och gå ut med andra ord. Som tur är har han inte uppmärksammat det än.
Så i och med att vi numera är instängd så gäller det ju att hålla grävkunskaperna i skick. Så en kan ta sig ut sen då det behövs. Fara på rymmen lite...
Tror ni att någon av de vårlökar jag planterade i regnet i höstas kommer att komma upp efter att han denna där har grävt sig genom hela vår gräsmatta?!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar