onsdag 31 juli 2013

5 år

I dag firar maken och jag fem år tillsammans. Vi har haft den skönaste dagen. Långpromenad i skogen med Freddi, bärplockning, Kvinnon på besök, god mat och så öppnade vi andra av de fyra flaskor vin som vi släpade hem från Italien.














Mina två älskade sötkorvar!
Om nån för fem, eller ens tre, år sen sagt att jag sku va lyckligt gift, ha fastanställning i hemsoporna, bo i lilla röda huset och ha hund i dag skulle jag ha trott på dem i typ 2,8sek.
Tur som bara den att man har fel i bland!

6 kommentarer:

  1. Grattis Grattis!!!
    Livet blir inte alltid som man tror o tur e ju det, för ibland visar det sig att det blir långt mycket bättre! Tack vare att brosan korsade din väg för 5 år sen kom du in i vår stora familj!
    å häär väntar vi alla på att få träffa nykomlingen innan han vuxit ur valpgullet ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag kunde ju inte få så mycket bättre familj att gifta in mig i :)

      Radera
  2. Har du fått fast tjänst för all framtid på en skola? Var isf?

    SvaraRadera
    Svar
    1. I städer med större enheter anställs man till en särskild skola. I en liten kommun med flere små enheter anställs du av kommunen och placeras ut där behovet finns. Du kan alltså flyttas runt en hel del. Oftast om allt fungerar försöker de hålla kvar klasslärarna på samma skola. Jag fick i våras fast anställning i Vörå och de två kommande åren kommer jag att vara placerad på samma skola som förra läsåret och det skall bli så skönt att inte behöva byta nu för en tid!

      Radera
  3. Ok, så fast anställning i Vörå för all framtid, men du kan framöver flyttas runt och runt i all evighet??! Usch, låter jobbit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smällar man får ta då man bor på landet. Men jag vet ju varje vår nu att jag har någon form av jobb följande höst och det är jätteskönt

      Radera