onsdag 27 februari 2013

En glad krabat




Hej hej, det är jag som är krabaten och jag är nu klar att busas och leka med. Lite snedvriden och vinglig är jag, men ack så älskvärd. Väntar med spänning på vart Tittsku ska skicka mig. Så många av hennes vänner som ynglar av sig och så många finisar som skall bli storsyskon. Förhoppningsvis får jag ett gott hem. Hej då!







8 kommentarer:

  1. Vad härlig! :) Länge sen jag orkat fixa några figurer nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var rolig att göra. Men svår att få ihop "rakt" :)

      Radera
  2. Voi nej viken fin!! Tror du jag, med mina VÄLDIGT begränsade handarbetskunskaper, kunde klara av att knåpa ihop nåt dylikt??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut! Den var som sagt lätt att göra ( superbra beskrivning), svårare att montera ihop den rakt :) I will post you the beskrivning asap jag återvänt till jobbet och kopieringen.

      Radera
  3. Hej Titti! Du har så myki fint här på bloggen din! Jag blev så sugen på att försök virk en krabat.. så jag köpt en bok, virka amigurumi å så börja jag på... men he e naating som jag gör fel, jag vet int vad! Så jag fundera om du har nå beskrivningar som jag kanske sko förstå beter? Sko vara jätte tacksam för din hjälp! Du får gärna koma till Norge å vis me å! :) å så kan du ta Blommen med de! :) Hoppas ni har e bra! Kram Kristin

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack tack!
      jag sände dig ett litet svar på FB. Hoppas e va ti nån hjälp annars får du hör av dig på nytt :)
      Kram

      Radera