tisdag 30 mars 2010

Bilder från helgens friluftsevenemang!


Vissa jobbade medan andra tittade på...Vädret var tyvärr inte lika fint som ifjol, men vad gör det då det är sällskapet som räknas?!? :)


Det blev ju så bra så till sist. Satt hela dagen kring öppen eld och grillade diverse korvar, drack minttu-kaakao eller kaffe och smutta på någon cider

Sen blev det dags att åka till Karvsor och bada bastu och fixa kvällens meny; cous-coussallad med räkor och stekta champinjoner, squasch och paprika samt kycklingrullader fyllda med pesto, fetaost och soltorkade tomater, plus lite tzatziki. Gudomligt gott!!!

Och till efterrätt glasskaka i ugn med jordgubbar från landet och kinuskisås, sockret kom och gjorde sitt efter att jag har varit utan några veckor! Efter den superba dagen i gott sällskap var det hög tid för natten.
Men det var en skönt avslappnande dag som borde bli tradition ;)

5 kommentarer:

  1. har du alltid vari en sån duktig kock?! man e ju avundsjuk ju :)

    SvaraRadera
  2. jisses, hor kom ni på ti lag ede? fancy! ja sir att ja missa na! :)

    SvaraRadera
  3. Sanna: mitt bidrag va att städa undan å diska, ja hade INGET med varesig planeringen eller tillverkningen av maten att göra. eller jo jag bankade ut kycklingarna och fyllde dem, efter instruktioner ;) och du får ju snart din kock dit.... ;p

    Pia: jaa du missa no nu tå vasabåoan slåo sina kloka huvuden ihop. e va SUPERGOTT!! men du hinner me, fundera vi sko gör e ti en tradition, allti sama viko varje år så behöver it najn fonder na man altti prickar in e om man har tid :)

    SvaraRadera
  4. Nir sir ut so scouter som e ut på läger, e lite besviken på er att ni int laga pinnbrö å banan me choko :)

    SvaraRadera
  5. haha, men e sko ha vari så jobbit at släp ut allt mjöl å smält vatten å fix salt. å choko får ja int ät förrän i helgen så ingen chokobanan heller. men gud he e jo klassiskern ti scoutmat he, lägren igenom typ :D

    SvaraRadera